Disclaimer Cito Benelux B.V.

 

De op deze website getoonde informatie wordt door Cito Benelux met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Cito Benelux verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Cito Benelux worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Cito Benelux aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website.

Hoewel Cito Benelux alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Cito Benelux niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet worden verzonden.

Verwijzingen naar sites die niet door Cito Benelux worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Cito Benelux uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Cito Benelux worden onderhouden wordt afgewezen.

search